مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد
شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه در گفت‌وگوی اختصاصی با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

لزوم محکومیت جهانی جنایت‌های رژیم صهیونیستی 

شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه با بیان اینکه وقت آن فرا رسیده است دولت‌های عربی به جای سکوت، حمایت خود را از فلسطین، یمن و آرمان مقدس مسلمانان ابراز کنند، گفت: اگر سکوت جای خود را به اعتراض و انتقاد از جنایت‌های رژیم صهیونیستی بدهد، می‌توان به پایان جنایت‌ها در فلسطین اشغالی امیدوار بود. 
شیخ ابراهیم زکزاکی؛ رهبر شیعیان نیجریه
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 12
کد خبر: ۲۸۸۷۷۷

لزوم محکومیت جهانی جنایت‌های رژیم صهیونیستی 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ حکام عربی با پشت کردن به آرمان فلسطین، در عمل شریک پروژه‌ اشغال و نسل‌کشی فلسطینیان هستند. خون هزاران زن و کودک بی‌دفاع در غزه بر زمین می‌ریزد، اما حکام کشورهای عربی سرگرم نشست‌های بی‌ثمر و سازش‌های پنهان‌ هستند.

ملت‌های عربی و اسلامی ظرفیت بالای خود را نشان داده‌اند

آنها باید بدانند، نقشه شوم «رژیم صهیونیستی بزرگ» توهمی تبلیغاتی نیست، صهیونیست‌ها هیچ مرزی برای توسعه‌طلبی نمی‌شناسد و تنها راهبرد صحیح، حمایت سیاسی، رسانه‌ای و مالی از محور مقاومت است تا هم عملاً از غزه دفاع کرده باشند و هم سدی در برابر فروپاشی جهان عرب ایجاد کنند.

شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه با بیان اینکه مردم فلسطین نیازمند حمایت همه گروه‌ها و مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای هستند، به خبرنگار «راهبرد معاصر» گفت: همان‌گونه که از مقاومت فلسطین یاد می‌کنیم، باید قدردان مقاومت یمن باشیم که یک تنه آرمان فلسطین را پاسداری می‌کند. 

وی افزود: دولت‌های عربی و برخی دولت‌های اسلامی به جای سکوت وقت آن فرا رسیده است حمایت خود را از فلسطین، یمن و آرمان مقدس مسلمانان ابراز کنند. اگر سکوت دولت‌های عربی جای خود را به اعتراض و انتقاد از جنایت‌های استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی بدهد، می‌توان به فشار بر این رژیم و پایان جنایت‌ها در غزه و فلسطین اشغالی امیدوار بود. 

رهبر شیعیان نیجریه عنوان کرد: ملت‌های عربی و اسلامی ظرفیت بالای خود را نشان داده‌اند و وقت آن فرا رسیده است دولت‌های عربی و اسلامی قاطعانه مقابل رژیم صهیونیستی و پروژه‌های زیاد خواهانه اش بایستند. 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار